Menu

Ik ben een pietje-precies en geniet ervan als alles netjes in het systeem staat

Alinde werkt sinds december 2018 als projectbegeleider Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Alinde vertelt wat haar functie inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken.

Als projectbegeleider is Alinde onderdeel van het team wat de klant begeleid in het traject na de handtekening, van het bestellen tot eventuele service na montage. Als eerste verwerkt Alinde inmeetrapporten die ze ontvangt van de monteurs. Ze gaat dan kijken of de keuken in de ruimte past bij de klant thuis. Als dat zo is, kan ze de keuken gaan bestellen.

"Voordat ik op de bestelknop druk controleer ik of alles goed in het systeem staat en of alles technisch ook mogelijk is. Dit betekent dat ik echt alle artikelen die in de order staan nakijk en controleer of de tekening van de keuken overeen komt met de order."

Verder maakt Alinde de tekeningen en het leidingschema die uiteindelijk naar de klant gestuurd worden.

Alinde-3

We vragen aan Alinde wat haar werk zo leuk maakt. Hier is ze duidelijk in: “Ik ben een pietje-precies en ik geniet ervan als ik de tekeningen en order netjes in het systeem heb gezet en de bestelbonnen kan draaien.

Als ik dan later een evaluatieformulier van de monteur heb gekregen waarop staat dat de klant tevreden is en de monteur een lege opleverlijst heeft ingeleverd dan is dat wel een geluksmomentje!”

Ik geniet ervan als tekeningen en orders netjes in het systeem staan

“Het netjes en compleet maken van de tekeningen vind ik één van de leukste dingen aan mijn werk. Vooral als het een ingewikkelde keuken is en de tekeningen er uiteindelijk piekfijn uitzien, dan krijg ik daar wel energie van.”

"En hoe ga je voor een 9+ in jouw werk?", vragen we Alinde. "Ik probeer zoveel mogelijk vanuit de klant te denken tijdens het bestellen van de keuken. De meeste dingen zijn uiteraard al tijdens de verkoop bepaald, maar de finishing touch doe ik als projectbegeleider . Met die kleine, extra dingen stel ik mezelf de vraag: wat zou de klant praktischer/mooier/beter vinden?"

Ze vult aan: "Ook kijk ik dingen soms nog eens extra na als ik denk dat dit nodig is of bel ik toch voor de zekerheid nog de leverancier voor die ene vraag. Die extra check maakt dan dat plusje achter de negen."

Alinde-2

Alinde werkt met grote tevredenheid bij Arma Keukens en Sanitair, de Nunspeetse vestiging van DB KeukenGroep. "Ik vind de onderlinge sfeer bij DB KeukenGroep heel fijn en ik sta volledig achter de normen en waarden van DB. DB is een organisatie die ook de mens achter de werknemer ziet. Het bedrijf zet zich in voor een goede medewerker die kwaliteit levert, maar ook zeker voor een blije medewerker die goed in zijn/haar vel zit."

De onderlinge sfeer bij ons bedrijf is heel fijn

Vragend naar een mooie of bijzondere herinnering uit de afgelopen jaren valt Alinde even stil. Ze denkt na en geeft dan aan dat ze de verhuizing van Arma vanaf het vorige pand aan de Galvaniweg naar het huidige pand bijzonder vond om mee te maken. "Dat was echt een hele onderneming waaraan iedereen een steentje bijdroeg. Die avonden met z’n allen inpakken en het plezier dat we daarbij hadden vergeet ik niet meer. Dat zijn leuke herinneringen!"

Alinde-1
Dit artikel is geschreven door
Projectbegeleider Alinde van Leeuwen
Terug naar overzicht